Elképesztő, ami ma jön Magyarországon: ilyen még nem volt idén nyáron

Elképesztő, ami ma jön Magyarországon: ilyen még nem volt idén nyáron

agrarszektor.hu
Péntek este, azaz június 21-én kel fel az idei nyár első teliholdja. A holdkeltére napnyugta után 10 perccel kerül sor, így a fotózásához már viszonylag megfelelő fényviszonyokra számíthatunk. A Hold délkeleten kel fel, és az éjszaka során alacsonyan teszi meg útját, maximális horizont feletti magassága nem fogja elérni a 20 fokot. Így akár tájképpel együtt is gyönyörű felvételeket készíthetünk égi kísérőnkről.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A telihold péntek este keleten 20 óra 45 perckor, Budapesten 20 óra 55 perckor, nyugati határainknál pedig 21 óra 05 perckor bukkan a horizont fölé. Péntek este elsősorban a Dunántúlon zavarhatja több felhő a Hold megfigyelését, derültebb időre, illetve csak kevés felhőre az Alföld és az Északi-középhegység fölött számíthatunk - írja az Időkép.hu.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?