Durva, milyen időjárás vár a magyarokra a héten: erre jobb lesz felkészülni

Durva, milyen időjárás vár a magyarokra a héten: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
Sajnos vagy nem sajnos, de csak rövid szünetet tart a forróság hétfőn, illetve kedden, amikor kicsit mérsékeltebb lesz a meleg és 26-32 fokra készülhetünk. Szerdától ismét melegszik az idő, a csütörtök pedig kimondottan perzselő lesz, egyes helyeken akár 37 fok is lehet majd. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Hétfőn és kedden még kósza felhők is csak alig lesznek az égen, száraz, napsütéses, mérsékelten meleg időben lesz részünk, 26-32 fokkal. Úgyhogy ezekre a napokra bátran tervezhetünk strandolást, végre nem lesz az az elviselhetetlen hőség - írja az Időkép. No de nem kell sokat várnunk a forróságra, a következő napokban már megint egyre melegebb lesz, szerdán 29-34 fok, míg csütörtökön ismét 31 és 37 fok közöttiek lesznek a maximumok, a legmelegebb ismét délen, délkeleten, az Alföldön lesz. Pénteken 31-38, szombaton és vasárnap 29 és 35 fok közé melegedhet a levegő, készülhetünk az újabb kánikulára.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 8. 14:01