Olyan lehűlés jön, amilyen már rég volt Magyarországon: vége a hőségnek

Olyan lehűlés jön, amilyen már rég volt Magyarországon: vége a hőségnek

agrarszektor.hu
Forrón indult a szeptember is, a legtöbb embernek már elege van a száraz, tikkasztó időjárásból. De végre láthatáron a vége, ugyanis fokozatos lehűlés kezdődik.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A nyarat végigkísérő számos hőhullám után a legtöbb ember már nagyon vágyik arra, hogy véget érjen a hőség - írja az Időkép. Jó hír, hogy a modellek végre elkezdtek mozgolódni, és nagyon úgy tűnik, hogy bár a klasszikus őszi időjárás még várat magára, hétvégén egy sekély ciklon közelíti meg hazánkat, mely hatására hosszú várakozás után búcsút inthetünk a kánikulának.

EZ IS ÉRDEKELHET

Még ha lassan is, de csütörtöktől fokozatos lehűlés veszi kezdetét, pénteken a Dunántúl nagy részén már 30 fok alatt maradnak a maximumok, szombaton pedig már valószínűleg már csak a déli-délkeleti országrészben maradunk a 30 fok feletti tartományban, emellett elszórtan záporok, zivatarok enyhíthetik a szárazságot és a hőséget. A markáns lehűlésre még várni kell, továbbra is az átlagosnál melegebb időjárásban lesz részünk, de a jövő hét elején megnő a csapadék valószínűsége is, a hőmérsékletben pedig lassú csökkenés körvonalazódik.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 15. 14:34