2024. szeptember 8. vasárnap Mária, Adrienn
Ezt nem láttuk jönni: durván lecsapott a hideg Magyarországra

Ezt nem láttuk jönni: durván lecsapott a hideg Magyarországra

agrarszektor.hu
Ismét hűvös reggelben lehetett része az országnak: a meteorológiai mérőállomások szerint Zabarban 5,1 Celsius-fokig hűlt le a levegő. Emellett a nyár legalacsonyabb hőmérsékleti rekordja is megdőlt hétfőről keddre virradóan, amikor a Bükkben csaknem mínusz 6 Celsius-fokot rögzítettek.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ismét rendesen lehűlt a levegő éjszaka, és ebből kifolyólag a hétfőinél is alacsonyabb minimumok születtek kedd hajnalban. Az előző nap Zabarban mért 7,7 Celsius-fokos minimumot hét mérőállomás is lekörözte, de ezúttal is Zabar volt a leghidegebb, ahol hajnali 5 óra 20 perckor 5,1 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet - írta meg az Időkép.hu.

Forrás: Időkép.huForrás: Időkép.hu

Jó hír, hogy a minimumok még szerdán is hűsítő tartományban, 7-18 Celsius-fok között mozoghatnak, és csütörtök hajnalban is túlnyomóan 20 Celsius-fok alatt fognak alakulni a legalacsonyabb értékek. Ezt követően azonban ismét vissza fognak térni a trópusi éjszakák.

Egyébként a nyár eddigi legalacsonyabb hőmérsékletének hétfői rekordja is megdőlt a Bükk-fennsíkon. Hajnalban a Mohos-töbörben a mérőállomás -5,9 Celsius-fokos minimumot rögzített.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 8. 14:01