Visszatér a hideg Magyarországra: mutatjuk, hol lesz 10 foknál is kevesebb

Visszatér a hideg Magyarországra: mutatjuk, hol lesz 10 foknál is kevesebb

agrarszektor.hu
Ha nem is sok időre, de átmenetileg visszavonulót fújt a kánikula, az átvonult hidegfront mögött hűvösebb levegő érkezett fölénk, fellélegezhetnek azok, akik szenvednek a nagy melegtől. 7-8 fok lehet az északi völgyekben péntek hajnalban.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az előttünk álló éjszaka kifejezetten friss lesz, mindenhol 20, sőt több helyen 15 fok alá csökken a hőmérséklet. A fagyzugos helyeken, így elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben pedig még hűvösebben indulhat a péntek reggel, akár 7-8 fokig lehűlhet a levegő. A hidegrekordtól azonban messze leszünk, az 1986-ban Putnokon mért 3,7 fok megdöbntésére ezúttal nem kerül sor - olvasható az Időkép oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

A friss éjszakának köszönhetően szervezetünk fellélegezhet, érdemes lesz egy nagyot szellőztetni, a legtöbb ház, lakás falai alaposan átmelegedtek az elmúlt időszakban. A frissebb idő nem tart sokáig, holnaptól visszatér a kánikula, de az éjszakák kezdetben még felüdülést hoznak, majd vasárnaptól ismét lesznek olyan helyek, ahol trópusi éjszakák jönnek 20 fok fölötti minimumokkal.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?