Durva fordulat Magyarországon: már keletet is elérte a nagy változás

Durva fordulat Magyarországon: már keletet is elérte a nagy változás

agrarszektor.hu
Ahol tegnap még kitartott a nyár, most 10-14 fokkal lett hidegebb. Hétfőn bevonult az ősz, amit egy hullámzó front hozott meg nyugat felől. Kora reggelre a Dunántúlt egy északi, déli határt átszelő zivatarlánc hűtötte, később csendesedve eső, záporok öntöztek alaposan, és hűlt vissza a levegő a front mögött. Szép lassan, végre kiadós csapadékkal araszolt kelet felé. 

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

Keletre csak este ért oda a lehűlés, így itt ma kora délután 10-14 fokkal van hidegebb, mint tegnap. A keleti lakosok élvezhették, vagy éppen kellett bírniuk legtovább a fülledt nyári meleget, ahol a front előtt még 30-32 fokig melegedett a levegő. Így mára országszerte megszűnt a hosszantartó, meleg, nyári idő. Nyugat felől már szakadozott a felhőzet, keleten ma van esős, borongós, őszi idő - írja az Időkép.hu.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?