Óriási eső zúdult le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

Óriási eső zúdult le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
Van, ahol már majdnem egyhavi esőnél járunk, a kiszáradt földeknek esélyük sincs beszívni a gyorsan érkező csapadékot. Békéscsabán vagy Debrecenben még mindig csak várakoznak az emberek, hogy végre megérkezzen az egyben lehűlést is hozó csapadékrendszer.

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A keleti-délkeleti régiókban még ma is 30 fok felett alakultak a csúcshőmérsékletek, az ország többi részén azonban nagyon furcsa dolog zajlik, szükség van az esernyőkre és a pulóverekre, mondhatni, rég volt ilyen hideg hazánkban. Az egy dolog, hogy búcsút intettünk a nyárnak, az Alpokalján már több, mint félhavi csapadék esett - olvasható az Időkép.hu oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

A zalai Csesztregre már 52 mm eső zúdult, vagyis négyzetméterenként 52 liter áztatja a községben a földeket. A határvonalat nagyjából Nagykanizsa és Győr között lehetne meghúzni, ettől nyugatra hullott eddig a legtöbb eső, nem ritkák a 20-30-40 mm feletti értékek sem. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. szeptember 17. 09:47