Megérkezett a 25 fok: ilyen meleg már nagyon rég volt Magyarországon

Megérkezett a 25 fok: ilyen meleg már nagyon rég volt Magyarországon

agrarszektor.hu
Beütött a nyárias október Magyarországon, néhol a 25 fokot is átlépte a hőmérséklet kedden. A közeledő front előtt jócskán bemelegedett a levegő, de nem mindenhol ilyen meleg az idő.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Egy közeledő hidegfront előoldalán erős déli áramlás alakult kedden térségünkben, ami szinte nyáriasan meleg levegővel árasztja a el Kárpát-medencét. A nyári nap már biztos, hisz a hőmérséklet elérte a 25 fokot, sőt néhol meg is haladta azt. Délnyugaton ugyanis 27 fok közeli értékeket is mértünk - írja az Időkép. De nem mindenhol ilyen meleg az idő. Északkeleten, ahol a beragadó nedves levegő miatt tartósabb felhőtakaró borítja az eget 20 fokig sem tudott felmelegedni a levegő, sőt néhol a 15 fokot sem éri el a hőmérséklet.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. október 8. 15:02