Megint fagyott reggel itthon: ehhez most már jó lesz hozzászokni?

Megint fagyott reggel itthon: ehhez most már jó lesz hozzászokni?

agrarszektor.hu
Most már visszavonhatatlanul itt az ősz. Az Időkép.hu legfrissebb jelentése szerint a fél országban fagyott hajnalban, igaz, Szombathelyen 10 Celsius-fokot mértek reggel.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

A derült, csendes hajnali időjárás október 19-én is megtette hatását: a Duna vonalától keletre szinte mindenütt fagyosan indult a reggel, a leghidegebb az északkeleti régiókban volt, ahol a -3 Celsius-fokok sem voltak ritkák. Ezzel szemben az ország nyugati felén beragadt egy kis felhőzet, mely jelentősen gátolta a kisugárzást, így ott jóval enyhébb reggelre ébredhettek a helyiek, a határszélen 10-11 Celsius-fokot mutattak a hőmérők.

Forrás: Időkép.huForrás: Időkép.hu

A következő napokban is hideg reggelek lehet számítani:, vasárnap -2 és +8 Celsius-fok, hétfőn -3 és +6 Celsius-fok közé hűlhet a levegő. Fontos, hogy mindenki rétegesen öltözzön, mert napközben viszont kellemes hőmérsékletek és napsütés lesz várható.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?