2024. október 24. csütörtök Salamon
Olyan dolog lesz vasárnap Magyarországon, amilyen nem jön már idén

Olyan dolog lesz vasárnap Magyarországon, amilyen nem jön már idén

agrarszektor.hu
Október 27-én, azaz vasárnap hajnalban veszi kezdetét a téli időszámítás, ami egészen 2025. március 30-ig tart. Ez azt jelenti, hogy egy órával most többet alhatunk. Hiába veszi kezdetét a téli időszámítás, az időjárás még messze nem a telet fogja idézni, sőt éppen ellenkezőleg, igazi vénasszonyok nyara várható.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően a legtöbb helyen ragyogó napsütés jön, délutánra pedig 17 és 23 fok közé melegszik a levegő. A délies szél főként nyugaton, északnyugaton támadhat majd fel. A szép őszi idő a jövő hét elején is kitart, de előfordulhatnak majd tartósabban ködös, felhős tájak is. Itt csak 14-15 fok körül, ahol napos lesz az idő, ott viszont 17 és 22 fok között alakul a csúcshőmérséklet. A télnek tehát egyelőre híre-hamva sincs - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?