Olyan idő jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi vár ránk

Olyan idő jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi vár ránk

agrarszektor.hu
A gyenge szerdai hidegfront leheletgyenge változást okoz a hét közepén. Ma kisebb eső elszórtan a Dunántúlon még kialakulhat, majd újra csapadékmentes napok következnek.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A párás, ködfoltos reggelek állandósulnak, sőt néhol csak lassan oszlanak fel. Pár fokot visszamelegszik a levegő, hétvégén 20 fok fölé megyünk, az északi tájakat leszámítva vasárnap már 20-23 fokot mérhetünk. Ekkor már alig lesz felhő fölöttünk, tehát még egy gyönyörű, napos, nyugodt őszi hétvége jön, amikor elég lehet egy vékonyabb kabát a sétához, kiránduláshoz. Érdemes kimozdulni, töltekezni a meleg őszi időben, mivel jövő héten erősebb lehűlés körvonalazódik, a jelenlegi számítások több fokos lehűlést vetítenek előre - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?