Akkora lehűlés érkezik, amilyen már nagyon rég volt Magyarországon

Akkora lehűlés érkezik, amilyen már nagyon rég volt Magyarországon

agrarszektor.hu
A hónap utolsó napjaira marad felettünk az antciklon, s egyre nagyobb teret hódít magának a köd. Hétvégén viszont már viharosra válthat az északiasra forduló szél, szombaton már jókora adag fagyos levegő zúdulhat hazánkra északkelet felől, ám ez csak átmeneti hideget hozhat. Jelentős csapadék - egyelőre úgy tűnik - nem lesz.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A hónap hátralévő napjaiban szépen, lassan zuhanni fog a hőmérséklet, majd novembert elérve egy pici, átmeneti melegedést követően szó szerint mélyrepülésbe kezd majd - írja az Időkép. Vagyis péntekig nem történik számottevő változás, csak hétvégén fordul kicsit izgalmasabbra időjárásunk. Addig marad felettünk az anticiklon és az egyre növekvő ködhajlam. A következő napok éjszakáin egyre nagyobb területet hódít majd magának a köd és szerdán-csütörtökön valószínűleg a ködös, rétegfelhős, ködszitálós területek felé billen majd a mérleg nyelve. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?