Nem semmi, ami vasárnap történt Magyarországon: ez meglepő volt

Nem semmi, ami vasárnap történt Magyarországon: ez meglepő volt

agrarszektor.hu
Nyárias nap volt október utolsó vasárnapján Magyarországon. Kis híján megdőlt a melegrekord, no nem északnyugaton, hisz ott majdnem 10 fokkal hűvösebb volt, mint máshol.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Biztosan mindenkinek feltűnt, hogy milyen kellemes idő köszöntött ránk vasárnap, a legtöbb helyen a kora délutáni órákban még egy póló is elegendő volt, úgy sem fáztunk - írja az Időkép. Nem véletlen éreztük ezt, hiszen sok helyen 20-25 fok köré melegedett a levegő, a középső tájakon nyári napot rögzíthettünk, azaz ezeken a területeken 25 fok fölé szökött a csúcshőmérséklet. 2018-ban ezen a napon 27,3 fokkal Kübekházán új rekordot írtunk, amelytől nem sokkal maradtak el a tegnapi értékek. Az északnyugati csücsökben viszont egész nap vendégségben maradt a rétegfelhőzet, így ott majd 10 fokkal hűvösebb volt.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?