Hozzám jössz? - Ezt véste a precíziós gazda a kéthektáros kukoricatáblába

Hozzám jössz? - Ezt véste a precíziós gazda a kéthektáros kukoricatáblába

agrarszektor.hu
Méghogy a gazdákban nincs romantikus hajlam!? A Google maps tavaly óta őrzi egy szerelmes leánykérés nyomát. A 32 éves német fiatalembernek igen mondtak, idén nyáron házasodnak, és már útban van a baba is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Gießen mellett gazdálkodik az a 32 éves fiatalember, aki a precíziós kukoricavetésnek köszönhetően 20 méteres betűkkel írta fel a táblába a leánykérés ikonikus mondatát: Hozzám jössz feleségül? Steffen Schwar tavaly május végén aztán egy kis drónozásra hívta ki a barátnőjét, Katharinát. Természetesen ekkor már a gyűrű is ott lapult a zsebében. Amikor a lány meglátta a magasból összeálló képet, azonnal igent mondott.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A vicc az, hogy Steffen nem számított arra, hogy a leánykérésnek mások is szemtanúi lesznek. Az, hogy a Google is megjeleníti és hosszan megőrizni ezt a pillanatot, csak akkor derült ki számára, amikor Kanadában élő nagynénje jelezte: rájuk keresett a világtérképen, és megtalálta a légifotót.

Katharina és Steffen idén nyáron házasodnak össze. A baba már útban is van.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?