Kik nyerhetnek az új vidékfejlesztési pályázatokon? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Kik nyerhetnek az új vidékfejlesztési pályázatokon? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan nyújthatnak be sikeres pályázatokat az agrárium szereplői az idén megjelenő új agrár- és vidékfejlesztési kiírásokra? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrárium 2024 Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A tavasz kiemelkedő agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi az agrárvállalkozások eredményes gazdálkodását befolyásoló legjelentősebb támogatási, szabályozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A régóta várt új agrár- és vidékfejlesztési pályázatok feltételeinek bemutatása és értelmezése adja az egyik fő témáját az idei Agrárium Konferenciának, amely immár az egyik legjelentősebb agrárszakmai eseménynek számít az agráriumot érintő tavaszi rendezvények rangsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthon.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

Hogyan pályázhatnak sikeresen az agrárágazati szereplők az idén megjelenő új agrár- és vidékfejlesztési kiírásokra? - ez ma az egyik legfontosabb kérdés azok számára, akik külső források felhasználásával (is) szeretnék továbbfejleszteni vállalatukat. Az Agrárium Konferencia részletesen bemutatja az új pályázatokat, azok feltételrendszerét, illetve értékelési, bírálati és kifizetés szempontjait. A konferencia arra törekszik, hogy gyakorlati szempontból is felhasználható információkat közvetítsen annak érdekében, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozások eredményes pályázatokat nyújthassanak be.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?