Jövedelmező lesz-e idén az állattenyésztés? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Jövedelmező lesz-e idén az állattenyésztés? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Számíthatnak-e haszonra 2024-ben a meghatározó állattenyésztési ágazatokban a termelők, illetve hogyan alakulhatnak az állattartók költségviszonyai és értékesítési lehetőségei? - ez lesz az egyik kiemelt szakmai témája az Agrárium Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A rendezvény áttekinti az állategészségüggyel összefüggő legfontosabb szabályozási és támogatási kérdéseket is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az elmúlt időszak változó jövedelmezőségi kilátásai után számíthatnak-e nyereségre az idén az állattenyésztő gazdaságok? - többek között erre igyekszik válaszokat adni a Portfolio Csoport március 19-i Agrárium Konferenciája, amely a tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének számít. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia áttekinti a meghatározó állattenyésztési termékpályák költséghelyzetét, a takarmánypiacot érintő kérdéseket és prognózist ad arra, hogy az állattartók várhatóan milyen felvásárlási árakkal kalkulálhatnak az idén. A szakértők elemzik az állattenyésztés támogatási lehetőségeit, különös tekintettel az újonnan megnyíló vidékfejlesztési pályázati lehetőségekre. Emellett a konferencián szó lesz az állategészségügyi helyzetről, illetve az állategészségügyet érintő legfontosabb szabályozási kérdésekről is.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?