Orbán elfogadta Ángyán lemondását

agrarszektor.hu
Hétfőn Orbán Viktor elfogadta Ángyán József lemondását, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtikára múlt héten mondott le. A VM helyettes államtitkári pozíciójára ifj. Zlinszky Jánost nevezték ki.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A miniszterelnök elfogadta Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára felmentésére vonatkozó kérését - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn. Az új államtitkár személyéről később dönt Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

Ángyán József a minisztérium tájékoztatása szerint kiváló munkát végzett, a tárca vezetője továbbra is számít munkájára. Orbán Viktor miniszterelnök és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a hétfői kormányülésen egyeztetett az ügyről. Hétfőn a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkárává nevezték ki ifj. Zlinszky Jánost.

A Népszabadság csütörtöki számában azt írta, hogy az államtitkár a távozását fontolgatja, mivel az elmúlt időszakban sorra váltották le, illetve távolították el a tárcától az embereit, azért, mert az államtitkár a kisbirtokosokat, míg a miniszter a társas vállalkozásokat támogatja.

 

forrás: MTI

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 21. 05:58