Még 300 kérdőívet várnak a Fiatal Gazdák

agrarszektor.hu
Már csak 300 kitöltött kérdőívre van szüksége a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének (AGRYA) az ifjú termelők helyzetének felméréséhez.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az AGRYA a Központi Statisztikai Hivatallal (KSH) indított közös kutatást, hogy képet kapjon a fiatal gazdák körülményeiről. A 36 kérdésből álló kérdéssort, amely a Vidékfejlesztési Minisztérium, a KSH, valamint az AGRYA honlapján is elérhető, október 31-ig lehet kitölteni.

Az AGRYA és a KSH 2012. szeptember 28-án, a Vidékfejlesztési Minisztériumban jelentette be a fiatal mezőgazdasági termelők helyzetét felmérő közös kutatás elindítását. A vidékfejlesztési tárca támogatja a kutatást, hiszen az Európai Unióban már zajlik a 2014-2020-as tervezési időszak vitája, ezért elengedhetetlen, hogy a döntéshozók megfelelő információkkal rendelkezzenek a fiatal gazdák helyzetéről. Magyarországon nagyon alacsony a 40 év alatti gazdák aránya, ezért a 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiában is kiemelt helyen szerepel a fiatal gazdák támogatása.

A kérdőív ITT elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?