Rekord mennyiségű magyar gyümölcsöt dolgozott fel a Rauch

agrarszektor.hu
A RAUCH Hungária a most véget érő gyümölcs-feldolgozási szezon során rekord mennyiségű, közel 150 000 tonna magyar gyümölcsöt vásárolt és dolgozott fel budapesti és nyírmadai gyárában. A feldolgozott gyümölcsök 90%-a alma, 100 százalékos Happy Day termékeit a RAUCH közel két évtizede kizárólag hazai almából készíti.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A RAUCH magyarországi leányvállalata 1993 óta van jelen hazánkban, a jövőre 20 éves vállalat a legnagyobb gyümölcsfeldolgozónak számít a gyümölcslégyártók között. A november végén záródó gyümölcs-feldolgozási szezonban a vállalat közel 150.000 tonna magyar gyümölcsöt dolgozott fel. Ennek 90%-át az alma tette ki, ezen kívül még meggyet, őszibarackot, bodzát, egrest, szedret, piros- és feketeribizlit is feldolgozott a vállalat. A cég így magyar alapanyagokból állítja elő a Happy Day, Bravo, Yippy és Limessa márkák alatt forgalmazott gyümölcsleveinek jelentős részét, mely termékek magyarországi értékesítése az idén 10%-kal nőtt. A magyar piac mellett a RAUCH további 30 országba exportálja a hazánkban gyártott gyümölcsleveket.

A RAUCH a közel 20 év alatt több mint 15 milliárd forint összértékű beruházást hajtott végre budapesti és nyírmadai telephelyén, és folyamatosan növelte a feldolgozott magyar gyümölcs mennyiségét. A vállalat évről évre egyre több beszállítótól vásárol fel hazai gyümölcsöt, 2012-ben már több mint 800 magyar termelővel áll kapcsolatban. A RAUCH Hungária közel 300 saját hazai alkalmazottat foglalkoztat, emellett a 800 termelőn keresztül, több ezer családnak ad biztos megélhetést.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?