Vidékfejlesztési kézikönyvet állított össze az agrárkamara

agrarszektor.hu
Kézikönyvet készített az új vidékfejlesztési Programról (VP) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kiadvány 120 ezer példányban jelent meg és letölthető a NAK honlapjáról, illetve elérhető a falugazdászok irodáiban is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Megjelent a NAK új kézikönyve, amelyben a szervezet összefoglalja az új Vidékfejlesztési Program lényeges elemeit. A száz oldalas kiadványt mintegy 120 ezer példában jelentették meg, és a NAK minden olyan tagjának postázza, akinek a termelési potenciálja eléri a 3000 Standard Termelési Értéket (STÉ). A kézikönyv ingyenesen letölthető a NAK honlapjáról is és a falugazdászok irodájában is hozzájuthatnak a gazdák.

A kiadvány a mezőgazdasági termelőknek, erdőgazdálkodóknak, élelmiszer-feldolgozóknak, egyéb vidéken működő vállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek és önkormányzatoknak mutatja be a VP-t. A mostani kézikönyv idén már a negyedik hasonló jellegű kiadványa a kamarának. A NAK az év első felében százezres példányszámban adta ki a zöldítésről, a kölcsönös megfeleltetésről, illetve a nitrát-érzékeny területekről szóló kézikönyveit. Szeptemberben az agrár-környezetgazdálkodásról és az ökológiai gazdálkodásról adnak ki tájékoztató anyagot.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?