Ezek a legfontosabb kérdések most az agráriumban: helybe visszük a témákat

agrarszektor.hu
A hazai agrárrendezvények sorában az egyik legjelentősebb vidéki esemény a Pápai Agrárexpo. A május végi kiállítás látogatók ezreit vonzza az ország minden részéből, a szakma számára pedig kihagyhatatlan találkozási pontként szolgál. A Portfolio és az agrárszektor.hu idén különleges szakmai programmal készül.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Huszadik születésnapját ünnepli idén a Pápai Agrárexpo: a tavaly 10 ezer látogatót vonzó agrár-összejövetelt május 25-27. között rendezik meg a dunántúli városban. Az expó egy nagyszabású mezőgazdasági gépkiállítás, termékbemutató és vásár, amely bővelkedik az agrárshow jellegű programokban: lesz többek között motorfűrész és favágó bemutató, agrárgép-bemutató és talajművelő show, traktoros ügyességi verseny, állatkiállítás, állatbírálat, lovasbemutató és agrár oldtimer bemutató is. Amellett, hogy a rendezvény színes programválasztékot kínál, a szakma számára fontos találkozási pontot és fórumot teremt a legfontosabb hazai agrárkérdések megvitatására.

Az idei agrárexpo nem csak a kerek évforduló miatt lesz érdekes, hanem a kiemelkedő szakmai program miatt is. A Portfolio és az agrárszektor.hu május 27-én első alkalommal rendezi meg Nyugat-magyarországi Agrárfórumát, amely az agrárexpó keretein belül szervezett tematikus konferencia.

A félnapos konferencián térségbeli vállalatvezetők, gazdálkodók, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői vitatják meg a hazai agrárium legfontosabb aktualitásait, és világítják át a nyugat-magyarországi agrárvállalkozások és gazdálkodók lehetőségeit és kihívásait. A rendezvényen kiemelt fókuszt kapnak az új Vidékfejlesztési Program keretében megnyíló pályázati források, valamint az ezekhez kapcsolódó finanszírozási és üzleti lehetőségek. A régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témák megtárgyalására külön szekciót szervezünk, amelyben teret kapnak a élelmiszeripar fejlesztési lehetőségei, illetve a hazai állattenyésztés és húsipar legfontosabb ügyei.

Az előadók között olyan szakpolitikusokat találunk, mint Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, Kovács Zoltán államtitkár és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 16. 11:27