Ingyenes tanulmányút agrárhallgatóknak az Agrya szervezésében

agrarszektor.hu
Az Agrya a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen ingyenes belföldi szakmai tanulmányutat szervez az agrár felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között. A szakmai tanulmányútra egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az ingyenes tanulmányútra pályáznia kell az agrárhallgatóknak. A tanulmányút programja érinti főbb ágazatokat, elsősorban működő gazdaságok, üzemek meglátogatására kerül sor. Így a programban lesz szántóföldi növénytermesztő, kertészeti és állattenyésztési gazdaság is. Így lesz sertés, baromfi és húsmarha tartó gazdaság, borászat, hajtatásos kertészet, vetőmag üzem, húsfeldolgozó, zöldség feldolgozó is. A meglátogatandó üzemek, gazdaságok Szentes és Kecskemét térségében vannak.


A szakmai út ingyenes, beleértve a szervezett utaztatás, a szállás és az étkezés költségeit is. A résztvevőktől kiválasztásuk esetén 5000 forint regisztrációs díjat kér az Agrya, amely a szakmai út kezdetén helyben visszafizetésre kerül. A regisztrációs díj célja kizárólag a részvételi szándék megerősítése! Aki jelentkezik és kiválasztásra kerül, az érjen is oda a szakmai útra!

A csoport Budapestről indul közösen autóbusszal április 12-én 10 órakor, Budapestre érkezik április 14-én 15 órakor.

Jelentkezési határidő: 2019. március 14. csütörtök 14.00 óra

A tanulmányúton legfeljebb 30 fő részvétele biztosított. A jelentkezők közül a Egyetemi Fiatal Gazda Klubok vezetőinek közreműködésével választja ki a résztvevőket az Agrya. A szakmai tanulmányútra az itt elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Eredményhirdetés: 2019. március 21.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?