Fontos határidőre kell figyelniük a fiatal gazdáknak: ezt most még nem késő elintézni

Fontos határidőre kell figyelniük a fiatal gazdáknak: ezt most még nem késő elintézni

agrarszektor.hu
A 2014. május 1. és május 15. között pályázó fiatal mezőgazdasági termelők kifizetési kérelmet nyújthatnak be a fennmaradó 10 %-os támogatási összegre.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A kifizetési kérelem benyújtására június 1. és 30. között, de legkésőbb a működtetési időszak 5. évét követő évben megnyíló kifizetési időszak végéig van lehetőség - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A támogatási összeg fennmaradó 10 %-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására jogosult az a kedvezményezett, aki mezőgazdasági üzemének méretét a 2019. évben a működtetési időszak 4. évére vállalt EUME méretre növelte. A 4. évre vállalt EUME érték meghatározásához a támogatási kérelem benyújtásakor hatályos SFH értékeket, valamint a 2014. január 1. napján érvényes árfolyamot (297,04 Ft/ €) kell használni.

A kérelmek benyújtására postai úton, valamint elektronikusan is van lehetőség. A kifizetési kérelmek benyújtásához szükséges dokumentumok elérhetőek itt. A kérelem benyújtása előtt kérjük, az önellenőrzési lista - 8. számú melléklet - segítségével ellenőrizzék le, hogy minden mellékletet csatoltak-e.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?