Agrárium 2022 konferencia: folytatódik-e a drasztikus árváltozás?

Agrárium 2022 konferencia: folytatódik-e a drasztikus árváltozás?

agrarszektor.hu
Kiszámíthatatlanná tették a mezőgazdasági tevékenységek jövedelmezőségét a drasztikus világpiaci árváltozások, amelyek a növénytermelés és az állattenyésztés eredményességére egyaránt kihatnak. A Potfolio Csoport április 6-i kecskeméti "Agrárium 2022" konferenciája helyzetelemzést és prognózist nyújt arról, hogy az idén milyen költség- és árviszonyokra számíthatnak az ágazati szereplők.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az egyik legfajsúlyosabb kérdéssé vált mára az agrárgazdaságban, hogyan alakulnak rövid- és hosszabb távon a költségviszonyok és az értékesítési lehetőségek. A világpiaci - így a hazai -árak is olyan mértékben és gyorsasággal változnak, hogy sokkal bizonytalanabbá és kiszámíthatatlanabb teszik a termelést.

A Portfolio Csoport az idén április 6-án rendezi meg "Agrárium 2022" című, immár hagyományosnak számító szakmai konferenciáját, amely az egyik legjelentősebb esemény a hazai agrárgazdaságot érintő, színvonalas tavaszi rendezvények rangsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont. 

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik kiemelt témája az lesz, mely tényezőkre kell figyelniük az ágazati szereplőknek ahhoz, hogy a jelenlegi piaci körülmények között is eredményesek lehessenek. A rendezvény a növénytermelésben, az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban is helyzetértékelést és prognózisokat nyújt ahhoz, hogy a vállalkozások megalapozottabb gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?