Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

agrarszektor.hu
Súlyos következményei vannak/lehetnek az orosz-ukrán háborúnak az agrárgazdaságban is, mert a konfliktus miatti piaci pánik drasztikus árváltozásokat, áruhiányt és költségnövekedéseket okoz. Emellett olyan rendkívüli szabályozási intézkedések születhetnek, mint amilyen például a nemrég hatályba léptetett gabonakiviteli stop is. A Portfolio Csoport április 6-i kecskeméti Agrárium 2022 konferenciája részletesen foglalkozik azzal, hogyan hat a háború az egyes mezőgazdasági és élelmiszeripari ágazatokra, milyen piaci folyamatok várhatók és miként alakulhat a meghatározó termékpályák jövedelmezősége 2022-ben.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az utóbbi időszak áremelkedései után végképp kiszámíthatatlanná tette a gazdálkodást az orosz-ukrán háború, amely megrengeti a világ nagy árutőzsdéit, illetve áruhiánnyal és drasztikus költségnövekedésekkel fenyeget. Ilyen körülmények között a piaci szereplőknek még nagyobb szükségük lehet arra, hogy idei gazdálkodási döntéseikhez releváns információkhoz jussanak.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg immár hagyományosnak számító tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely ma már az egyik legjelentősebb tavaszi agráreseménynek számít. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az idei támogatási lehetőségek mellett kiemelten foglalkozik az orosz-ukrán háborús konfliktus agrárgazdasági következményeivel is. Emellett szó lesz arról is, hogy a rohamléptékben változó gazdasági környezet hogyan módosítja a hitelhez jutási és finanszírozási feltételeket.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?