Ezt sokan nem tudják az elektronikus gazdálkodási napló használatáról

Ezt sokan nem tudják az elektronikus gazdálkodási napló használatáról

agrarszektor.hu
A Nébih tájékoztatja azokat a gazdálkodókat, akik az elektronikus gazdálkodási naplót piaci szoftverrel szeretnék vezetni, hogy a szoftverválasztás előtt mindenképpen informálódjanak arról, hogy a kinézett alkalmazás tud-e csatlakozni az eGN-hez. Fontos, hogy magát a szoftveres kapcsolat magvalósítását kizárólag az üzemeltető cégek kezdeményezhetik a hivatalnál.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Minden esetben a szoftvert üzemeltető cégnek kell a Nébih felé jeleznie azt a szándékot, hogy a rendszerébe feltöltött adatokat át szeretné tölteni a Nébih elektronikus gazdálkodási napló (eGN) adatbázisába. Ezt nagyságrendileg már húsz forgalmazó kérvényezte, és hét szoftver jutott el mostanra az éles üzemeléshez. A Nébih kiemelt célja, hogy folyamatosan bővüljön az eGN-nel közvetlen kapcsolatban álló alkalmazások köre, ezzel is támogatva a gazdálkodókat adminisztratív feladataik gördülékeny intézésében. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében azonban fontos a körültekintő választás! A hivatal kéri a gazdálkodókat, hogy piaci szoftver választása előtt minden esetben tájékozódjanak az érintett cégnél, hogy szoftverük kompatibilis-e a Nébih eGN adatbázisával - írja a Nébih.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?