2024 legnagyobb változásai - Mindent megtudhat az Agrárium Konferencián

2024 legnagyobb változásai - Mindent megtudhat az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában. A konferencia áttekinti mindazokat a jelentős szabályozási, támogatási, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően meghatározhatják az agrárágazati szereplők idei eredményes gazdálkodását.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A tavasz nagy szakmai agráreseményének számít az Agrárium 2024 Konferencia, amelyet március 19-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény áttekinti azokat a szabályozási, támogatási, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek alapvetően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők tevékenységeit 2024-ben. A konferencia célja, hogy gyakorlati értelemben is kézzelfogható segítséget nyújtson ahhoz, hogy az agrárvállalkozások megismerjék a gazdálkodásukat döntően érintő fontos változásokat, illetve ezekről releváns plusz információkat kaphassanak.

A rendezvény programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?