Ledobta a cukiságbombát az UBM

Ledobta a cukiságbombát az UBM

agrarszektor.hu
Májusban indította el az UBM Csoport a Facebook-oldalán az úgy nevezett "Boci-sorozatot". A koncepció lényege, hogy mivel sokan még nem láttak élőben tehenet, ezért a cég egyik kollégája elmegy azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és aranyos, cuki fotókat készít az ott élő állatokról.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Rendhagyó sorozatot indított idén májusban Facebook-oldalán az UBM Csoport, amelynek a "Boci-sorozat" címet adták. A kezdeményezés lényege, hogy a cég egyik kollégája heti rendszereséggel ellátogat azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és cuki fotókat készít az ott élő állatokról. Ezek nem feltétlenül csak tehenek, akad bárányos, valamint csirkés poszt is az oldalon, illetve a képekhez alap információk is tartoznak az adott állatokról.

A koncepció részben azért is jött létre, mert sokan még nem láttak élőben például tehenet, így azonban közelebb kerülhetnek a természethez. Emellett a posztokban az állatok biológiai paramétereiről, szokásaikról mesélnek, szórakoztató formában.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?