Harmadik Superbrands a Ságának - A vállalat 2012-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat

agrarszektor.hu
2012. július 11., Budapest - A Sága Foods Zrt. harmadszorra nyerte el a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének elismerését, a Superbrands díjat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a brand tradícióját, piaci szereplését, a vállalat goodwilljét és innovációs stratégiáját.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely 88 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands minősítés, amelyet a Sága már harmadik almalommal nyert el, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek, mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a Sága Foods Zrt. tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka elismertségét, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját. A díjat odaítélő bizottság elismert szakemberekből áll, és döntésükkel tanúsítják a Sága eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Hazánk egyik legnagyobb baromfifeldolgozója, a Sága Foods több évtizede azon dolgozik, hogy olyan - Magyarországon előállított, szinte kizárólag hazai alapanyagokból készült - minőségi termékeket állítson elő a fogyasztóinak, amelyek nemcsak finomak, hanem gyorsan és könnyen elkészíthetők is. A Sága többek között olyan népszerű, kiváló minőségű és egészséges termékek gyártója, mint a Füstli vagy a Selyemsonka.

A sárvári vállalat más, jelentős elismerésekkel is büszkélkedhet. Többszörös díjnyertes az élelmiszeripari innovációk terén, "Kiváló Magyar Élelmiszer" védjegyet kapott, 2010-ben "MagyarBrands" díjjal jutalmazták és számos, "Mai Piac Nielsen Sikertermék" díjjal gazdagodott, amelyeket a sikeres termékbevezetésekkel érdemelt ki.

"Nagyon örülünk annak, hogy a Sága Foods Zrt. immáron harmadik alkalommal kapta meg ezt a rangos elismerést, ami azt bizonyítja számunkra, hogy termékeink folyamatos jó minőségét és színvonalát nem csak fogyasztóink, de a szakma is elismeri és díjazza.

A Superbrands díj is megerősít bennünket abban, hogy cégünk jó irányba halad, és erős márka értékeket hordoz magában." - mondta Grabant Boglárka, a Sága Foods Zrt. marketing vezetője.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?