Ez a disznó az internet sztárja lett - Így gyűjti a rajongókat (videó)

agrarszektor.hu
Saját weboldallal és Facebook-profillal gyűjti a rajongóit az a disznó, amely a gazdáival utazgat Észak-Amerikában és az életét dokumentáló képekkel egyre több követőt szerez. A Ziggy nevű állat az USA-beli Virgin-szigeteken nevelkedett, ahol sok időt töltött az óceán partján. Így talán nem meglepő, hogy az interneten is egyre többen osztják meg azt a videóját, amelyben kitörő örömmel fogadja az Atlanti-óceán hullámait.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Eufóriában tör ki az a disznó, amely az internet sztárja lett a közelmúltban - írja a thedodo.com. A Ziggy nevű sertés az amerikai Virgin-szigeteken él, gazdái pedig rendszeresen sétáltatják az Atlanti-óceán partján. Legutóbb videóra vették a különleges jelenetet, a felvételt pedig azóta csaknem kétszázezren látták.

A malacnak nem ez az első belépője az online világba. Ziggy, The travelling Pig (vagyis Ziggy, az utazó malac) néven már saját weboldalt is készítettek neki, a Facebookos profilját pedig több mint hétezren lájkolták be. Ziggy a jelek szerint egész jól él: a gazdáival utazgat Észak-Amerikában és úgy tűnik, a palacsintát sem veti meg. 

A disznó fürdőzéséről ezt a videót készítették: 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?