Kézikönyv az állattenyésztési pályázatok nyerteseinek

agrarszektor.hu
Felhasználói kézikönyvet tett közzé a Magyar Államkincstár (MÁK) a Vidékfejlesztési Program (VP) állattenyésztési pályázatainak ügyintézéséhez. A kézikönyv bemutatja a kérelembenyújtáshoz szükséges elektronikus felület működését és a kifizetési igénylések menetét.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A felhasználói kézikönyv az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt VP-s pályázatokra terjed ki. Így érinti a baromfi-, a sertés-, a szarvasmarha-, illetve a juh- és kecskeágazati telepi rekonstrukciókat.

A dokumentum a kérelembenyújtás elektronikus felületét mutatja be, illetve a kifizetési igénylések menetét ismerteti. Az elmúlt hónapokban a kincstár a nyerteseknek megküldte a támogatói okiratokat, miután a Miniszterelnökség döntött a pályázatokról.

A kifizetési kérelmet saját jogon vagy meghatalmazott útján elektronikusan, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. A beruházási projekteket a támogatói okirat kézbesítését követő naptól számított legfeljebb 24 hónapon belül kell befejezni.

A felhasználói kézikönyv innen is letölthető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?