Állattartók figyelem! Néhány nap múlva lejár egy nagyon fontos határidő

Állattartók figyelem! Néhány nap múlva lejár egy nagyon fontos határidő

agrarszektor.hu
Június 15-én lejár a több tartási hellyel rendelkező állattartók adategyeztetésének a meghosszabbított határideje. A Nébih felhívja az önálló tenyészetek ENAR-felelőseinek és a megyei körzetbe sorolt tenyészetek kapcsolattartóinak a figyelmét, hogy eddig az időpontig végezhetik el a vonatkozó bizonylaton az adategyeztetést. A zökkenőmentes ügyintézés érdekében érdemes az adatszolgáltatást mielőbb megtenni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az adategyeztetés lebonyolítását a Nébih több technikai megoldással, könnyítéssel is segíti - írják. Meghosszabbodott például a szoftver rögzítői felületének rendelkezésre állása, így a nagylétszámú állattartók számára is elegendő idő áll rendelkezésre az állataik pontos tartási helyének megadására. Egyszerűsödött továbbá a tartási helyek adatainak megadása és az összefüggő területet képező tartási helyek összevonása.

A Nébih felhívja az állattartók figyelmét, hogy a bizonylatok letöltését és visszarögzítését nem érdemes az utolsó napokra hagyni, mert a nagytömegű benyújtás lassíthatja az online felületet. A Nébih továbbra is minden segítséget megad a sikeres adategyeztetéshez. A tartók kérdéseiket a hivatal ügyfélszolgálatán (enarufsz@nebih.gov.hu) jelezhetik. Emellett több segédanyag is található a hivatal honlapján. A bizonylat kitöltési útmutatói itt érhetőek el. Lehetőség van a kitöltött adategyeztető lapok postai vagy elektronikus beküldésére, de ha a tartási helyek száma, sajátosságai miatt egyéni tanácsadásra, segítségnyújtásra van szükség, akkor abban is szíves áll a Nébih az állattartók rendelkezésre.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?