Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány: durva, ami a madarakkal történt

Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány: durva, ami a madarakkal történt

agrarszektor.hu
Ismét érdekes „kísérletet” hajtott végre a Remény Farmról sokak által ismert fiatal pár, akik most a tyúkokat és az erős paprikát hozták párhuzamba. Arra voltak kíváncsiak, hogy vajon ezek az állatok hogyan viszonyulnak a csípős ízhez - elöljáróban annyi elmondható, hogy az eredmény meglepőbb, mint elsőre hinnénk.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Remény Farm TikTok-csatornáján keresztül - ahol több kint 23 ezren követik a fiatal párt, Annát és Dávidot - egy kicsi farm kicsit sem mindennapi életébe nyerhetünk betekintést. Most ismét egy meglepő, mondhatni, rendhagyó kísérletről számoltak be: a világ egyik legerősebb paprikáját adták hozzá a tyúkok kedvenc ételéhez, a túróhoz. A paprikát kesztyű és szemüveg nélkül nem is szabad vágni, emberi fogyasztásra alkalmas ugyan, de nagyon-nagyon óvatosan szabad csak enni! Ha mindez nem lenne elég, még egy kis extra erős paprikakrémet is kevertek a túróhoz.

@remenyfarm

♬ eredeti hang - Remény Farm

Hogy mi lett az eredmény? Bizonyára sokan szenvedő, szinte már lángoló állatokat láthatott a szeme előtt, de szenvedésnek nyoma sincs, sőt, egyenesen imádták a jószágok. Hogy miért? Nagyon egyszerű: a madarak nem érzik a csípőset.

A paprikák azt „szeretnék”, hogy egyék meg őket ezek az állatok, hogy el tudják szórni a magokat. Ráadásul a csípős segít kiűzni belőlük a bélférgeket is, valamit távol tartja az egereket és a patkányokat is az élelemtől

- hangzott el a videóban.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?