Hogy tudnak talpon maradni a baranyai vállalkozások a következő időszakban?
Mi lesz a baranyai vállalkozásokkal? Hogy tudnak talpon maradni a következő időszakban?
Mi lesz a baranyai vállalkozásokkal? Hogy tudnak talpon maradni a következő időszakban?
Az agrárminiszter szerint a felgyorsult fejlődés alkalmazkodásra készteti az agráriumot is.
Van olyan hely északon, ahol már nem kell reklámozni a hazai borokat.
Veszélyesek lehetnek a fluortartalmú csomagolószerek?
Különleges programokkal készül a Kutatók Éjszakájára az ÖMKi.
Elstartolt a 13. Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia.
Budapest ad otthont az idei Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciának.
Borexport Akadémia képzést indít az Agrármarketing Centrum.
Az állatok illegális vadászata komoly problémákat okoz az élővilágnak.
Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.
Nagy összegű mezőgazdasági pályázati csomagot hirdetett meg az agrárminiszter.
Sipos József mindig csodálta Bálint gazda munkásságát.
A magyar gazdák idegenkednek az integrációtól.
A NAIK főigazgatója egy hatpontos programban látja a magyar mezőgazdaság jövőjét
Október közepén és végén lesz a két tematikus program Szegeden és Kaposváron
A globális és hazai helyzetről is lesznek előadások a rendezvényen.
2021-ben itt rendezik meg a híres konferenciát.
Február 21-én Szombathelyre várják a gazdákat.
Hiányszakma a mezőgazdaságban.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.