Nehéz helyzetben a magyar vállalkozások: nincs mit tenni, ez vár most rájuk
A legfrissebb felmérés szerint hat éve nem terveztek ilyen alacsony arányban fejlesztést a kkv-k, mint jövőre.
A legfrissebb felmérés szerint hat éve nem terveztek ilyen alacsony arányban fejlesztést a kkv-k, mint jövőre.
A 2022-es év nehézségei ellenére is szép eredményeket hoztak a Bonafarm Csoport cégei.
A kedvezményezettek részére 3400 milliárd forintnyi támogatásról döntöttek, amelyből 1870 milliárd forintot már ki is fizettek.
Durva, mit mutattak az ATK kutatói!
A Budapesti Értéktőzsde közzétette a Pick éves beszámolóját.
Jó szezonban bíznak a kajszisok.
Te gondoltad volna?
Lezárult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza.
Meglepő eredmény született.
Márciustól a régi szakrendszer helyébe lép a digitális LABOR rendszer.
Nagy tervei vannak a Gyulahús Kft-nek.
A vártnál jobban teljesített a Gyulahús Kft.
10 év alatt a két és félszeresére nőtt az ágazat eredménye.
A teremtett világ megóvása közös felelősség.
Esélyt sem adott a rettegett gombabetegségnek a csodarobot.
Kihirdetésre került az egyes agrártárgyú törvények módosításáról szóló törvény.
Hínár- és algakosztra fogott szarvasmarhákban látják a metánprobléma megoldását.
Elképesztő!
Jelentősen visszaesett a tavalyi évhez képest a kukoricatermés idén.
A légkörben a növekvő CO2 koncentráció kulcsszereplő a klímaváltozásban.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.