Olyan fagy jön, amilyen rég volt Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni
Visszaköszönnek a reggeli fagyok, szerda hajnalban akár -4, -5 fok is lehet majd.
Visszaköszönnek a reggeli fagyok, szerda hajnalban akár -4, -5 fok is lehet majd.
Rekordenyhe volt az időjárás vasárnap a fővárosban, megdőlt a hajnali és a napi melegrekord is.
Szerdán erős, nyugaton viharos széllökésekkel fog beáramlani a száraz, hideg levegő.
A vasárnapi lehűléssel végleg búcsút lehet mondani a mostanáig tapasztalható, melegebb őszi napoknak.
A fejlődésben levő repcének esőre lenne szüksége, ugyanakkor a kukorica szemnedvessége egyre kedvezőbb.
Az elmúlt 100 év időjárási adatai nem igazolják a legismertebb népi megfigyelést, azaz a Medárd-napi jóslatotokat.
Ónos eső után jön a havazás is hétfőn.
Valahol havazást, valahol esőt kapunk kedden.
Pénteken kifehéredhet a nyugati országrész.
Csapadékszegény időszak jön a következő hetekben.
Mérséklődik a hőség július beköszöntével.
A kánikula mellett extrém erős UV-sugárzással is számolnunk kell.
Bezúdul a hideg csütörtökre.
Dermesztő hideg lesz, a Balaton is befagyhat.
Csak nem akar búcsúzni a nyár.
38 fok is lehet.
A hét szinte minden napján számíthatunk esőre.
Az átlagosnál is melegebb lesz csütörtökön.
Továbbra is marad az enyhe idő.
Elbúcsúzhatunk a nyártól.
Az út melletti szántóföldeken legelésző vadak látványa mindaddig szemet gyönyörködtető, ameddig nem tévednek a kocsi elé.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
Súlyos akták maradtak örökül a következő Bizottságra, két fontos mezőgazdasági kérdésben is.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont