Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

agrarszektor.hu
A vezető német élelmiszeripari szaklap rangos elismerését, a Lebensmittel Zeitung Top-Marke 2021 díjat vehette át a szalámi kategória győzteseként a PICK, ugyanis az eladásait leggyorsabban növelő márkának bizonyult a német piacon a tavalyi évben. A német díj azt is bizonyítja, hogy egyre több külföldi család is előszeretettel választja a több mint 150 éves magyar márka szalámi termékeit.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Nem ez az első elismerés, amit a PICK kapott, hiszen legutóbb például 2020-ban egy fogyasztói ízteszten a legfinomabb téliszaláminak ítélték meg a kutatásban résztvevők a márka termékét, íze, illata és állaga alapján. Most pedig elnyerte a Lebensmittel Zeitung vezető élelmiszeripari szaklap rangos Top-Marke 2021 díját, a szalámi élelmiszerkategória győzteseként - olvasható PICK közleményében. Ezzel a díjjal felkerült a TOP 100-as listára is, melyen az év 100 legsikeresebb termékét összesíti a német szaklap.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A díj elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy a 2020-as német fogyasztói adatok alapján a kategóriában a PICK szalámi termékek értékesítése nőtt a legnagyobb mértékben Németországban. A díjazottak besorolását megalapozó, 30 000 német háztartást képviselő fogyasztói panelkutatás arra mutat rá, hogy a növekedés motorja a márkát vásárló háztartások számának bővülése volt. A vállalat vezérigazgatója, Takács István elárulta, hogy azért is fontos ez az elismerés, mert így nemcsak itthon, hanem a külföldi piacokon is ismerik, illetve elismerik. A PICK szalámi termékek széles körben megtalálhatók a német üzletek polcain, a kiskereskedelmi forgalom meghatározó részét bonyolító üzletekben. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?