Viharos szél és komoly eső csap le az országra: ilyen idő várható a következő napokban

MTI
Kedden többfelé alakul majd ki eső, záporeső, északkeleten azonban csak kis eséllyel lehet csapadék. A szél több helyen viharossá fokozódik majd, a legmagasabb hőmérséklet pedig 18-22 fok körül alakul. Szerdán csökken a felhőzet, délután azonban több helyen gomolyfelhők alakulhatnak ki. A többfelé erős szelet viharos lökések kísérhetik, a legmagasabb hőmérséklet azonban akár 25 fok is lehet.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Kedden délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul majd ki eső, záporeső, de északkeleten hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és az északkeleti csücsökben csak kis eséllyel lehet csapadék. A keleti, délkeleti szél többfelé megerősödik, és néhol viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 13 és 18, északkeleten 20 és 22 fok között alakul.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Szerdn mindenhol csökken a felhőzet, majd délután gomolyfelhők képződnek. Reggel, délelőtt északon és keleten lehet eső, zápor, majd délután főként a Dunántúlon alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A többfelé erős déli szelet főleg a Kisalföldön kísérik majd viharos lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?