A következő napokban is szükség lesz az esernyőre

agrarszektor.hu
Az ország nagy részén borult marad az ég csütörtökön is, és továbbra is több helyen várható majd zápor, zivatar. A hőmérséklet szinte mindenhol lecsökken, és késő estére akár 10 fokra is lehűlhet a levegő. Pénteken is felhős lesz az ég az országban, de érezhetően melegszik majd a levegő.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Csütörtökön az Alföldön felszakadozik, átmenetileg csökken és gomolyossá válik majd a felhőzet, de az ország többi részén jobbára borult marad az ég - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. A Dunántúlon és az északi határ közelében még tartósan eshet az eső, de ott is egyre kevesebb helyen lesz jellemző. Ugyanakkor az Alföldön a déli, délutáni időszakban szórványosan alakul ki zápor, néhol zivatar. Az északi, északkeleti szél az Észak-Dunántúlon, valamint a Zemplén tágabb környezetében erős lesz, zivatarokban viharos széllökések is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet a Dunántúlon 12 és 17, keletebbre 15 és 23 fok között valószínű. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken többnyire erősen vagy közepesen felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés északnyugaton, a legkevesebb délkeleten várható. Északnyugaton legfeljebb néhol, délkelet felé haladva növekvő eséllyel valószínű eső, zápor, keleten egy-egy zivatar is lehet. Az északi szél helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?