Megtudtuk: így védekezik a koronavírus ellen a bükki füvesember

Megtudtuk: így védekezik a koronavírus ellen a bükki füvesember

agrarszektor.hu
A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk - ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Szabó György, ismertebb nevén Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember elmondta, hogy sajnos nem ismer olyan gyógynövényt, ami erre a vírusra hatásos lenne. Az egyetlen, amit tehet az ember, hogy karbantartja az immunrendszerét, olvasható a gyorgytea.hu közleményéből. Erre a legkiválóbb a kakukkfű, szurokfű, az orbáncfű vagy a fürtös menta teája. Ezeket naponta kell inni, hogy a védekezőképesség megerősödjön, javasolta a népgyógyászat bevált módszereit Gyuri bácsi. A bükki füvesember hozzátette, hogy a kialakult betegségre is jók ezek a teák, így könnyebben le tudja győzni a kórt a szervezetünk.

Szabó Gyuri bácsi maga is megfogadta az ajánlásokat és otthon tartózkodik.

Be vagyok zárkózva a lakásba, néha ugyan kimegyek a kertembe, vagy elsétálok a földemig, de ott egyedül vagyok, nem érintkezek senkivel

- mondta Szabó Gyuri bácsi.

A bükki füvesember azt is elmondta, hogy őt nem viseli meg a bezártság, hiszen egyébként is sokat van otthon, és most van ideje az embernek olvasni, tanulni. Szabó Gyuri bácsi figyeli a híreket is, sokan keresik telefonon, gyorsan eltelik a napja. A bükki füvesember szerint az a legrosszabb a karanténban, hogy nem tud emberek közé menni és személyes tanácsadást tartani.

Szabó Gyuri bácsi mindenkit arra kért, hogy használja a természet adományait, a gyógynövényeket ezekben a nehéz időkben is, az idősebbek pedig maradjanak otthon, mert ennél többet most nem tehetnek az egészségükért.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?