Havazással tarolja le a fagy az országot: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Havazással tarolja le a fagy az országot: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

MTI
Újabb hidegfront érkezik, melynek hatására ismét többfelé lesz erős, akár viharos a szél - írta veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Országos, középtávú előrejelzésük szerint a hétvégén mínuszokra is készülni kell és helyenként napközben is csak plusz 6 Celsius-fokig melegszik a levegő.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Néhol zápor, a hegyekben hózápor is lehet, de napsütés is lesz.Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék nem valószínű, legfeljebb nyugaton fordulhat elő gyenge eső, északkeleten egy-egy zápor. A keleti tájak kivételével erős, viharos közeli széllökésekre kell készülni. A leghidegebb órákban általában mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet, de a keleti, fagyra érzékeny helyeken mínusz 8 fok is lehet. Napközben plusz 6 és 13 fok között várhatók a csúcsértékek. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Szombaton az északnyugati, északi tájak kivételével az ország többi részén felhős időre van kilátás. Néhol előfordulhat zápor, a hegyekben hózápor. A légmozgás élénk, főként a Nyugat-Dunántúlon erős lesz. Hajnalban mínusz 6 és plusz 3 fok közötti értékeket mérhetnek. Kora délutánra 6 és 11 fok közé melegszik fel a levegő. Vasárnap a déli, délkeleti országrészben maradhatnak egész nap felhős tájak. A déli megyékben gyenge eső is előfordulhat. Máshol napos, gomolyfelhős idő valószínű. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?