Nagy változás jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra szerdától

Nagy változás jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra szerdától

agrarszektor.hu
Az októberi hajnalok egyre húvösebbek, keddre virradóra a sorra abszolút minimumokat produkáló Zabaron már mindössze 4 és fél fokot mutatott a hőmérő. Napközben viszont már újra a nyárias idő kapja a főszerepet, ma 23-29 fok között alakulnak a csúcsok.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Holnap, azaz szerdán aztán egy, a múlt szombatihoz hasonló, szakadozott felhőzettel átvonuló, helyenként kisebb csapadékot okozó hidegfront érkezik. Ami leginkább felhívja majd a frontra a figyelmünket, az a feltámadó szél lesz, amely a Dunántúlon eleinte viharos is lehet, valamit a hozzá kapcsolódó fejfájás, ami főképp a frontérzékenyeket érinti majd - írja az Időkép.

EZ IS ÉRDEKELHET

Csütörtöktől kezdődően aztán visszatér a szárazabb, naposabb idő, amely előreláthatólag a hétvégéig ki is tart. Az ilyenkor megszokottnál továbbra is melegebb lesz, de azért picit visszavesz az indián nyár: 19 és 25 fok közötti csúcshőmérsékletekre készülhetünk. Hajnalonként viszont továbbra is köd- és párafoltok díszíthetik az őszi tájat. Érdemi változás jövő hét közepén jöhet időjárásunkban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?