Új kereskedelmi vezetőt neveztek ki a Glencore Agriculture csoportnál

agrarszektor.hu
A Glencore Agriculture magyarországi cégcsoport területi képviselői csoportvezetőjét, Cseresznye Pétert nevezték ki a cég kereskedelmi vezetőjének.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Cseresznye Péter 2016-ban junior kereskedőként csatlakozott a cégcsoporthoz. Jelenlegi pozícióját megelőzően közel másfél éven át a magyar területi képviselők csoportvezetőjeként működött, fontos szerepet vállalva a Glencore Agriculture helyi és nemzetközi projektjeiben. Új kereskedelmi vezetőként ő felel a kereskedelmi folyamatok irányításáért és a kereskedői, valamint a területi képviselői csoport szakmai vezetéséért. Célja, hogy tovább erősítse a Glencore Agriculture pozícióját Kelet-Közép-Európában, a mezőgazdasági termelőkkel való közvetlenebb kapcsolattartás révén növeljék a vállalat szerepét az ellátási láncban, és úgy vezesse csapatát, hogy innovatív fejlesztések, hatékonyságnövelő intézkedések révén megfeleljenek a gyorsan változó piaci körülményeknek is.

Cseresznye Péter közgazdászként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A Glencore Agriculture-t megelőzően több mint három évig egy lengyel székhelyű brókercégnél dolgozott account managerként, kereskedőként. A 28 éves Péter nős, egy gyermek édesapja.

A Glencore Agriculture egyedülálló üzleti kultúrájának lényege, hogy lehetőséget biztosít a készségek és a szakértelem fejlesztésére, tapasztalatszerzésre. A cég arra ösztönzi munkatársait, hogy gondolkodjanak nagyban, és így izgalmas, támogató környezetben építhessék karrierjüket.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?