Kapkodnak Európában ezért a magyar zöldségért: úgy veszik, mint a cukrot

Kapkodnak Európában ezért a magyar zöldségért: úgy veszik, mint a cukrot

agrarszektor.hu
Több, mint 30 éve foglalkozik fagyasztottzöldség- és gyümölcs gyártással a karcagi Agrosprint Zrt., fő termékük a csemegekukorica, amiből jelenleg ők a legnagyobb gyártó cég egész Európában. A vállalkozás legújabb beruházása egy 20 ezer négyzetméteres egység, amellyel megháromszorozták a gyár kapacitását, termelését, a gyártás összvolumene pedig megduplázódott a fejlesztés által. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárberuházása az Agrosprint Zrt. lett.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agrosprint Zrt. 1991-ben alakult, a cég tehát már több, mint 30 éve foglalkozik fagyaszottzöldség- és gyümölcs gyártással - mondta az Agrárszektornak az alapító-tulajdonos, Fülöp Gábor Zoltán. Kiemelte, a fő volument a csemegekukorica adja, ez a meghatározó termékük, amiből jelenleg ők a legnagyobb gyártók egész Európában. A cég legújabb beruházásának köszönhetően megháromszorozódott a karcagi gyáregység kapacitása, illetve termelése, a gyártás összvolumene pedig megduplázódott, így most már közel lesznek a 75 ezer tonnás gyártási mennyiséghez. Az új egység 14 hónap alatt épült fel, és mintegy 20 ezer négyzetméteres a kapcsolódó, kiegészítő üzemegységekkel együtt. 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a teljes beruházást építészetileg és technológiailag is saját magunk, a nálunk dolgozó szakemberek, valamint mérnökök segítségével terveztük meg. Számomra minden nap nagy löketet ad az, hogy láthatom életem munkáját és azt, hogy eljutottunk idáig, hogy egy ilyen üzem felépülhetett

- hangsúlyozta Fülöp Gábor Zoltán.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárberuházása az Agrosprint Zrt. lett. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?