Több együttműködést is kötöttek magyar és olasz élelmiszeripari cégek

Több együttműködést is kötöttek magyar és olasz élelmiszeripari cégek

agrarszektor.hu
Olaszország számos területen játszik fontos szerepet a magyar élelmiszeriparban, mind az élelmiszerimport és -export, mind pedig a vendéglátás terén - jelentette ki dr. Nobilis Márton az élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár az Olasz Agrár és Élelmiszeripari Technológiák konferencián, Budapesten. Az államtitkár végül felhívta a figyelmet arra, hogy az élelmiszeripar és a kereskedelem mindkét nemzet gazdaságának kulcsfontosságú szektor. A két ország közötti kereskedelmi kapcsolatok fejlesztése és erősítése kiemelkedő fontosságú. 

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az államtitkár hozzátette, az olasz élelmiszerek, mint például tészta, paradicsomszósz, sajtok, olívaolaj és számos más termék széles körben elérhetők Magyarországon - írja a kormany.hu. Kifejtette, az olasz és magyar élelmiszeripari vállalkozások között számos partnerség és együttműködés jött létre az évek során.

Dr. Nobilis Márton kiemelte, a kapcsolatok hozzájárulnak a gazdasági növekedéshez és a két ország közötti gazdasági együttműködés erősítéséhez. Olaszország és Magyarország együttműködése az agrár- és élelmiszeripari szektorban jelentős. Ezek a partnerségek segíthetik az innovációt és a termékek minőségének fejlesztését.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?