Állattartók figyelem! - Három népszerű pályázatot függesztenek fel

agrarszektor.hu
A márciusban megjelent 70 milliárdos keretösszegű öt EU-s felhívásból a baromfitartó, a sertéstartó és a szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése pályázatokat felfüggesztik - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményekben. A támogatási kérelmeket még három napig lehet beadni. A juh és kecske, illetve az állattartó telepek korszerűsítése pályázatok még nyitva állnak a mezőgazdasági termelők előtt közel 10 milliárdos keretösszeggel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A "Baromfitartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.2-16 kódszámú) felhívás, a "Sertéstartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) felhívás és a "Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.3-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában keretkimerülés miatt az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét a közlemények honlapon való megjelenését követő harmadik naptól felfüggeszti.

Így a 60 milliárdos keretösszeggel meghirdetett három pályázati lehetőségre még három napjuk van az ügyfél-azonosítóval rendelkező mezőgazdasági termelőknek, hogy benyújtsák támogatási kérelmeiket.


Ezzel egy időben megjelent másik két pályázati lehetőségre továbbra is várják a kérelmeket. Az Állattartó telepek korszerűsítése - VP2-4.1.1.1-16 kódszámú és a Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése - VP2-4.1.1.4-16 kódszámú felhívások összesen közel 10 milliárdos keretösszeggel állnak a mezőgazdasági termelők rendelkezésére.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 13. 13:29