Megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Nébih

agrarszektor.hu
Együttműködési megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), annak érdekében, hogy növeljék a szervezetek közötti szorosabb szakmai együttműködést.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Közbeszerzési Hatóság és a Nébih egymás munkájának kölcsönös támogatása céljából szakmai együttműködési megállapodást kötött. A határozatlan időre szóló megállapodásban deklaráltak szerint, a felek együttműködnek közbeszerzési szakmai kérdésekben, valamint a közbeszerzési eljárások eredményeként megvalósuló szerződések teljesítésének ellenőrzése során. A megállapodást Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke írták alá - írja a Nébih. 

Rigó Csaba Balázs és Oravecz Márton

A Közbeszerzési Hatóság 2015 novembere óta már nemcsak a közbeszerzési eljárások jogszerűségét, hanem a szerződések megfelelő teljesítését és a szerződések módosítását is vizsgálja. Az együttműködés egyik fő célja, hogy az élelmiszer-higiénia, élelmiszerminőség, élelmiszerbiztonság és állategészségügy tárgyban megkötött közbeszerzési szerződések ellenőrzését a két állami szerv hatékonyabban, az operatív munka szorosabb összehangolásával tudja elvégezni. A felek elkötelezettek továbbá, hogy hatósági tevékenységük folyamatos fejlesztése érdekében a jövőben közös konferenciákat szerveznek, valamint egyeztetést folytatnak és tapasztalatot cserélnek ellenőrzési módszertani kérdésekben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06