Tájékozott akar lenni? - Minden újévi változás az Agrárium 2020 konferencián

Tájékozott akar lenni? - Minden újévi változás az Agrárium 2020 konferencián

agrarszektor.hu
A kormány idei agrárszakmai terveiről szóló előadással Nagy István agrárminiszter nyitja meg az Agrárium 2020 konferenciát, amelyet március 3-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az évindító eseményen az új év legfontosabb támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásai kerülnek terítékre.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Egyedülálló módon foglalja össze a Portfolio Csoport Agrárium 2020 című konferenciája azokat a legfontosabb változásokat, amelyeket idei eredményes gazdálkodásukhoz ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A március 3-i évindító rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az Agrárium 2020 konferencia az idén bekövetkezett, illetve előrelátható támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat egyaránt napirendjére tűzi. A rendezvény célja, hogy gyakorlati információkkal és részletes magyarázatokkal lássa el az esemény résztvevőit valamennyi kiemelt témában.

A részletes programot tekintse meg itt>>

Az eseményt Nagy István Agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. A konferencián az agrártárca felső vezetői mellett az üzletei élet és a szakmai-érdekképviseleti szervezetek magas rangú képviselői is részt vesznek.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A konferencián jegyvásárlással lehet részt venni. A Portfolio Csoport a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételek itt érhetők el>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?