Sokan hibáznak a pályázatok benyújtásakor: így kerülhetők el a legdurvább bakik

Sokan hibáznak a pályázatok benyújtásakor: így kerülhetők el a legdurvább bakik

agrarszektor.hu
Az Agrárminisztérium az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek. Ezért a tárca workshopot hirdet a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Workshopot hirdetett az Agrárminisztérium a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.) A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken tehető meg. (A szaktárca a regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben javasolja megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudjuk fogadni. A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap. A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az Agrárminisztérium az alábbi fontos tudnivalókra hívta fel a figyelmet:

  • egy szervezet egy személyt delegálhat,
  • a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen,
  • maszk használata kötelező,
  • amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldjük ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő levelünket,
  • amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitunk meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00).
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?