Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Alapanyaghiányra hivatkozva felfüggesztette a termelést a gyárában a sokak által kedvelt Sriracha csípős szósz gyártója, a Huy Fong Foods. A cég a hét közepén közleményben jelezte, hogy a kimerülőben vannak a csilikészletei, ami hatással van a Hot Chili Sauce, a Chili Garlig és a Sambal Oelek szószaik gyártására - írta meg a 444.hu a Bloomberg értesülései alapján.
A Huy Fong Foods egy áprilisi keltezésű, ám most nyilvánosságra került beső levele szerint az alapanyaghiányról az időjárás tehet, amely hatással van a termény minőségére. Ahogy a cég fogalmazott, az időjárásra nincs befolyásuk, alapanyag nélkül viszont képtelenek előállítani a termékeiket.
A cég közleményében kitért arra is, hogy továbbra is igyekeznek megoldani ezt a problémát, amelyet számos tényező, köztük a chili tavaszi betakarítása során kialakult váratlan terméskiesése okozott. A Huy Fong Foods bízik benne, hogy az őszi szezonban már eredményes lesz a betakarítás, és ismét fogyasztóik és ügyfeleik rendelkezésére állhatnak majd a termékeik. Addig viszont a Sriracha kedvelőinek nem árt elgondolkodni azon, hogy itt van-e az ideje a stratégiai csípősszósz-készletek kialakításának.
(Címlapkép forrása: Reuters)